Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Δωρεάν cryptofaucet: 3BTC.ORG

Παρουσιάζουμε ένα νέο faucet το λεγόμενο 3btc.org στο οποίο μπορούμε να "φαρμάρουμε" αρκετά coins..όπως Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcore (BTX), Bytecoin (BCN), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Needlecoin (NDC), Potcoin (POT), Ripple (XRP) και Stellar (XLM).

Κάποια απ αυτά (BCH, BTX, DASH, DOGE, ETH, LTC, POT) τα πληρώνει στο faucethub.io χωρίς fee ,τα υπόλοιπα (BTG, BCN, NDC,XRP, XLM) μπορείτε να τα βγάλετε σε ξεχωριστό wallet αλλά με κάποιο κόστος(fee). Το 3btc.org είναι faucet ρολλαρίσματος όπως έχουμε δει και στα faucets για NEM,XRP και ΑDA  δλδ ανάλογα και με τον αριθμό που θα τύχουμε από το 0-10000 θα πάρουμε και το ανάλογο ποσό.

Εδώ είναι η λίστα με όλα τα faucets που έχουμε παρουσιάσει Δωρεάν Crypto

Για να κάνετε εγγραφή πατήστε LOGIN και στην συνέχεια Create New Acount..βάλτε το email σας, ένα προσωπικό σας κωδικό και θα σας σταλεί ένα email με έναν κωδικό επιβεβαίωσης (αναζητείστε το email στον φάκελο ανεπιθύμητα)

Έτοιμοι!! Πατήστε την επιλογή get coins και επιλέξτε ποιο crypto θέλετε να ¨φαρμάρετε¨ όπως στην παρακάτω εικόνα! Θα έχετε δικαίωμα να ρολλάρετε ανα 1 ώρα.



 Στο faucet έχουμε και την επιλογή για web mining αλλά δεν το συνιστούμε , πληρώνει 10% για κάθε σας referral και επίσης υπάρχει η δυνατότητα Exchange από το μενού ACOUNT δλδ να ανταλλάξουμε κάποιο κρυπτονομισμα που έχουμε στο απόθεμα μας με άλλο που είναι διαθέσιμο στο faucet. Όπως είπαμε κάποια κρυπτο τα πληρώνει απευθείας στο faucethub και κάποια σε  ξεχωριστά wallets αλλά με κάποιο αντίτιμο.
Εμείς επιλέξαμε να φαρμάρουμε Ripple ,το οποίο μπορούμε να στείλουμε σε δικό μας wallet με ελάχιστο ποσό ανάληψης (withdraw) 1.1 XRP και fee 0.1 XRP.


Στις ρυθμίσεις (settings) δηλώστε τις διευθύνσεις ανάληψης για κάθε κρυπτονομισμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου