Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Φαρμάρισμα - Μικροπορτοφόλια - CloudMining #3

Αναφερθήκαμε σε προηγούμενα άρθρα για τα δωρεάν faucets που μας πληρώνουν σε κρυπτονομίσματα. Τα ποσά αυτά είναι μικρής αξίας και για να συγκεντρώσουμε ένα ποσό το οποίο θα μας ικανοποιεί και θα μπορούμε να ανταλλάξουμε μελλοντικά για χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστούν ίσως και δεκαετίες.  Τι κάνουμε λοιπόν? Πως αυτά τα δωρεάν μικροποσά κρυπτονομισμάτων θα τα επενδύσουμε για μελλοντικά κέρδη? Και κάπου εδώ ερχόμαστε  στο cloud mining!

Έχουμε αναφερθεί στο ότι η δημιουργία κρυπτονομισμάτων γίνετε μέσω μιας διαδικασίας η οποία ονομάζεται mining ή εξόρυξη. Στις μέρες μας η δυσκολία εξόρυξης αυξήθηκε υπερβολικά, ειδικά η χρήση υπολογιστή καταναλώνει άσκοπα ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς να παράγει Bitcoin. Βέβαια υπάρχουν κάποια sites εταιριών που κάνουν mining για μας , τους πληρώνουμε σε κρυπτονομίσματα ή σε χρήματα και αγοράζουμε στην ουσία ενέργεια-ταχύτητα εξόρυξης με την οποία θα κάνουν mining για μας., το λεγόμενο Cloud Mining! Συνήθως αυτές οι εταιρίες διαθέτουν κορυφαίο εξοπλισμό εξόρυξης και οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται σε χώρες όπου η κατανάλωση ρεύματος δεν στοιχίζει. Το mining απαιτεί κατανάλωση ενέργειας και φανταστείτε για τι ποσά ενέργειας μιλάμε  και τι λογαριασμούς ρεύματος πληρώνουν αυτές οι εταιρίες.
Υπάρχουν πολλά sites που ασχολούνται με το Cloud Mining. Εμείς θα ασχοληθούμε με το Eobot.com το οποίο λειτουργεί και ως ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων .
Εγγραφή στο Εοbot και ξεκινάμε..
Ότι κερδισμένα ποσά από τα Faucets έχουμε στα μικροπορτοφόλια (CoinPot ,FaucetHub) μας τα επενδύουμε λοιπόν στο Eobot για CloudMining!  Συγκεκριμένα αγοράζουμε ενέργεια εξόρυξης γνωστή ως GHS 4.0 ...
Αναλυτικότερα...

Πάμε στο μικροπορτοφόλι μας για παράδειγμα το CoinPot και επιλέγουμε κρυπτονόμισμα ,πατάμε ανάληψη (withdraw) το ποσό που θέλουμε να στείλουμε στο Eobot δίνωντας την σωστή διεύθυνση κατάθεσης (deposit) για το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα.... δείτε την εικόνα για να γίνει πιο κατανοητό.

Όπως παρατηρήσατε στην εικόνα επέλεξα την ανάληψη Dogecoin ..όχι τυχαία. Διάλεξα το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα γιατί έχει την μικρότερη αξία από τα υπόλοιπα και επίσης έχει και το ελάχιστο ποσό ανάληψης που είναι 50 DOGE. Με τακτικό φαρμάρισμα 3-4 ημερών από τα faucets του CoinPot έχετε μαζέψει πανεύκολα 50 Dogecoin! Και προτείνω για αρχή και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα σας να τα μετατρέπετε σε Dogecoin μέσω της επιλογής Convert στο CoinPot!
Προσοχή! Η συναλλαγή μας θα πάρει κάποιες ώρες να ολοκληρωθεί δλδ να σταλούν τα dogecoin στο Εobot ..το μέγιστο είναι 48 ώρες. Προσωπικά οι περισσότερες ώρες σε συναλλαγή μου ήταν 15 ωρες. Μην αγχώνεστε δλδ αν δεν εμφανιστεί το ποσό στο Eobot άμεσα ,κάποια στιγμή θα ενημερωθεί το ποσό σας αρκεί να επιβεβαιώσετε και την συναλλαγή σας μέσω email που θα σας σταλεί!
Ωραία ως εδώ! Το ποσό μας έχει σταλεί επιτυχώς!
Πως ενεργούμε στην συνέχεια?
Παρατηρήστε τις παρακάτω εικόνες για να κατανοήσετε την διαδικασία . Ως παράδειγμα θα χρησιμοποιήσουμε το ελάχιστο ποσό μας τα 50 DOGE . Αρχικά στην επιλογή που γράφει Mining πάνω δεξιά στο site ..επιλέγουμε να εξορύξουμε ενέργεια GHS 4.0. Μην προσπαθήσετε να εξορύξετε κρυπτονομίσματα  για αρχή γιατί τα ποσά που θα κερδίσετε θα είναι πολύ μικρά με την τωρινή ταχύτητα σας GHS 4.0 .  Στην συνέχεια κλικάρουμε κάτω στο μπλε πλαίσιο την επιλογή Exchange ..δλδ να ανταλλάξουμε τα κρυπτονομίσματα μας  για ενέργεια ,στην περίπτωση μας τα Dogecoin.
Πατώντας Exchange ..εμφανίζονται δύο πλαίσια στο πρώτο επιλέγουμε το κρυπτονόμισμα μας και το ποσό που θέλουμε να ανταλλάξουμε και στο δεύτερο επιλέγουμε το Cloud SHA-256 4.0 5 Year Rental . Τι είναι αυτό? Είναι το συμβόλαιο μας , αγοράζουμε την συγκεκριμένη ταχύτητα-ενέργεια GHS 4.0 για 5 έτη!
Πολλοί θα αναρωτηθείτε γιατί να αγοράσουμε το 5ετές συμβόλαιο και όχι του 24ωρου που μας δίνει πολύ παραπάνω ταχύτητα εξόρυξης. Η απάντηση είναι απλή η ταχύτητα αυτή θα είναι διάρκειας 24 ωρών και πάλι δεν είναι αρκετή για εξόρυξη μεγάλων ποσών κρυπτονομισμάτων,  εμάς σκοπός μας είναι να φτάσουμε μια ταχύτητα GHS 4.0 με 5 ετές πλάνο η οποία είναι ικανή να εξορύξει κρυπτονομίσματα . 
Οταν φτάσουμε 30-50 GHS τότε επιλέγουμε το diversify (διαχωρισμός) .
Το diversify...είναι μια επιλογή που μας επιτρέπει να εξορύξουμε τα πρώτα μας crypto καθώς ταυτόχρονα να χτίζουμε και την ταχύτητα μας. Συνεχίζουμε να φαρμάρουμε τα faucets και να αγοράζουμε συμβόλαια ταχύτητας 5 χρόνων.
Μόλις φτάσουμε μια ικανοποιητική ταχύτητα (περίπου 500 GHS4) τότε μπορούμε να εξορύξουμε κρυπτονομίσμα της επιλογής μας. Σε επόμενο άρθρο θα δούμε λεπτομερώς πως θα επιλέξουμε κρυπτονόμισμα..πως θα τα επενδύσουμε ή θα τα πουλήσουμε. και με ποιον τρόπο θα τα μετατρέψουμε σε ευρώ!
Θέλουμε τα λίγα , μάλλον το τίποτα στην ουσία , απλά αυτά τα μερικά κλικς στα faucets που αναφερθήκαμε να τα κάνουμε ενέργεια ικανή να εξορύξει για μας και να ανταμειφθούμε μελλοντικά! 
***UPDATE***
Πρόσφατα η Εobot άλλαξε τα συμβολαια της από 5ετή σε 10 χρονια. Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη ! Επίσης τα ηδη αγορασμένα μας συμβόλαια από 5 ετές έγιναν 10ετές.  Γενικά με την πτώση των κρύπτο τελευταία και με την δυσκολία εξόρυξης στις μέρες μας το να μας προσφέρουν ταχύτητα εξόρυξης για μεγαλύτερη διάρκεια είναι κάτι θετικό!





Το  CryptoCoinΖ.GR δεν υποσχέθηκε κανέναν να τον κάνει πλούσιο.. Απλά δείχνουμε ένα τρόπο που ΔΩΡΕΑΝ τονίζουμε ΔΩΡΕΑΝ, μέσω απλών κλικς στα faucets , να κερδίσουμε τα πρώτα μας κρυπτονομίσματα και έπειτα να τα επενδύσουμε για Cloud Mining και ευελπιστούμε να ανταμειφθούμε σε βάθους χρόνου..χωρίς να ξοδέψουμε τίποτα από την τσέπη μας , παρά μόνο  τον προσωπικό μας χρόνο. Αν στην τελική αποδειχτεί "φούσκα" το όλο θέμα τότε ναι συγγνώμη αλλά χάσαμε και χάσατε τον χρόνο σας. Κάποιοι ίσως επενδύσετε σε mining σε κάρτες γραφικών και συσκευές εξόρυξης., κάποιοι ίσως σε icos, ίσως να αγοράζετε crypto και να πουλάτε μόλις αναίβει η τιμή τους..Απλά επισημαίνουμε να το πάτε ως εκεί που "βαστάει" η τσέπη σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου