Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Binance Trading!

Η νέα μόδα στον κόσμο των crypto είναι το Trading! Κάποιοι δεν ασχολούνται με mining , cloud mining ή claim faucets που απαιτούν χρόνο και χρήμα για μελλοντικά κέρδη! . Κάποιοι αναζητούν άμεσο κέρδος!  Θέλουν να επενδύσουν στα κρυπτο , να αγοράσουν φθηνά και να πουλήσουν στην μέγιστη τιμή τους . Το Trading ή Trade είναι το χρηματιστήριο των crypto! Βέβαια το ρίσκο είναι μεγάλο! Αν επενδύσεις σωστά θα έχεις κέρδος..αν όχι ίσως τα χάσεις και όλα. Ανάλογα βέβαια και απ τον στόχο κέρδους που αναζητά ο καθένας μας. Για όσους τους αρέσει το ρίσκο θα ασχοληθούμε με την πλατφόρμα του Binance και το Binance Trade!
Tο Binance είναι ένα απ τα πιο γνωστά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα 5 μηνών, έχει φτάσει στη 10η θέση μεταξύ των κορυφαίων κρυπτοσυναλλαγών. Το Binance έχει γίνει τόσο δημοφιλές λόγω ορισμένων παραγόντων όπως η διαθεσιμότητα σε πολλές γλώσσες, πολύ τακτοποιημένο περιβάλλον χρήσης και οι εντολές συναλλαγών εκτελούνται ταχύτατα! 
Η Binance αναπτύσσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό . Πολλά νέα crypto και tokens εισάγονται στην Binance . Αν έχετε χάσει κάποια νέα ICO tokens ίσως και να τα βρείτε στο Binance.
Πως να εγγραφείτε!
Κάντε κλικ στο κουμπί "Register" στην ιστοσελίδα www.binance.com , στην δεξιά γωνία της ιστοσελίδας και δώστε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Δημιουργήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Ελέγξτε τα εισερχόμενα του email σας όπου θα λάβετε μήνυμα για την επιβεβαίωση του νέου λογαριασμού.
Ενεργοποίηση 2-Factor Authentication (2FA)
Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το 2FA το οποίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας. 

Kαταθέσεις Crypto (Deposits)
Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Μπορείτε πλέον να καταθέσετε τα κρυπτονομίσματα σας από το wallet σας.
Μεταβείτε στην επιλογή "Funds" και στην συνέχεια επιλέξτε το "Deposits" (όπως στην εικόνα)

Τώρα επιλέξτε το coin που θέλετε να καταθέσετε!
Θα βρείτε τη λίστα όλων των crypto που έχουν κυκλοφορήσει στo Βinance. Η διεύθυνση του πορτοφολιού για κάθε coin είναι διαφορετική. Τώρα, στείλτε τα νομίσματά σας από το δικό σας wallet στη νέα διεύθυνση που δημιουργήθηκε.

Τι είναι το Binance Coin (BNB)
Η Binance δημιούργησε το δικό της νόμισμα, το οποίο είναι γνωστό ως BNB. Χρησιμοποιείται ως προαιρετική μέθοδος πληρωμής των τελών συναλλάγματος(fees) . Όταν χρησιμοποιείτε τα BNB, θα έχετε έκπτωση 50% για το πρώτο έτος του λογαριασμού σας, 25% για το δεύτερο έτος, 12,5% για το 3ο έτος και 6,25% για το 4ο έτος του λογαριασμού σας.
Το Binance Coin είναι στην 21η θέση στο marketcap με αξία περίπου στα 12€


Τrading
Αφού τελειώσετε με την κατάθεση σας. Πάμε στο θέμα μας το Trade . Επιλέξτε απ το μενού το "Exchange" και στην συνέχεια την Basic ή την Advanced εκδοχή του.  Επιλέξαμε την Advanced ως παράδειγμα καθώς προσωπικά είναι πιο εύχρηστη. (Δώστε προσοχή στις εικόνες)
Στο παράδειγμα μας έχουμε επιλέξει το token Loom Network(LOOM) σε συναλλαγή με το Binance Coin (BNB)  - LOOM/BNB


Όπως παρατηρείτε και στην εικόνα.. έχουμε μια ανοδική τάση στην αξία του LOOM σε σχέση με το ΒΝΒ της τάξεως 21% . Αυτό σημαίνει πως  η τιμή του είναι 21% πάνω από χθες ! Αν αγόραζες χθες LOOM με ΒΝΒ και σήμερα τα πουλούσες θα είχες ένα κέρδος 21% σε ΒΝΒ! 
Ως παράδειγμα  για να γίνει πιο κατανοητό το ΤRADE..αγοράσαμε (επιλογή BUY ) χθες (3/5/2018) 
10 LOOM στην τιμή 0.03062 ΒΝΒ (0.44$) /1 LOOM
πoυλήσαμε τα  (επιλογή SELL)
4 LOOM στην τιμή 0.03691 ΒΝΒ (0.54$) 
αν πουλούσαμε όλο το ποσό θα είχαμε κέρδος 1$ (0.10$ στο 1 LOOM) φανταστείτε κέρδος σε μεγάλες ποσότητες πχ. 1000 LOOM θα είχαμε κέρδος 100$ !!! Easy Money!? Aν όμως  η τιμή τους έπεφτε θα είχαμε απώλεια . ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΕ ΠΟΙΑ CRYPTO ΕΠΕΝΔΎΕΤΑΙ! 

Κρατήσαμε τα 6 LOOM και όπως βλέπουμε σήμερα (4/5/2018) η τιμή εκτοξεύτηκε στα 0.04425 ΒΝΒ αξίας 0.65$. Θα κρατήσουμε (#hodl)  και στόχος μας είναι πουλήσουμε αν η τιμή τους πάει κοντά στο 1 δολλάριο! Ισως να αγοράσουμε κι άλλα tokens  LOOM τώρα που ακόμα είναι χαμηλά η τιμή.
Γιατί επιλέξαμε το Loom Network? είναι νέο token που προστέθηκε πρόσφατα στο Binance. Eίναι βασισμένο στο blockchain του Εthereum(ETH) και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κατασκευή παιχνιδιών (games) που βασίζονται σε blockchain. Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 το CryptoKitties  τρέλανε κόσμο καθώς βρέθηκαν να πωλούνται ψηφιακά "γατάκια" για 250 ΕΤΗ (166.000 ευρώ!!) καθώς και το πιο πρόσφατο Pet Planet που λειτουργούσε με Τron Token αντί για ΕΤΗ ..κατέκτησε την Κίνα και εκτόξευσε την τιμή του Tron(TRX)  τον Γενάρη στα 0.20€ σήμερα η τιμή του έχει πέσει στα 0.07€ ! . 
Ισως να ετοιμάζετε κάτι παρόμοιο και για το LOOM. Πάντως η τιμή του απ την στιγμή που μπήκε στο Binance έχει ανοδική τάση!

Με λίγα λόγια να επιλέγετε σωστά τις επενδύσεις σας. Να διαβάζετε σωστά τις τάσεις και να ενημερώνεστε για κάθε crypto για το ποια ομάδα το δημιούργησε και σε τι τεχνολογία βασίζετε! 
Το κέρδος/ζημία είναι προτιμότερο να το μετράτε σε satoshi ΒΤC και όχι δολλάρια ή ευρώ! Το Βitcoin έχει μεταβολές στην τιμή του. Αλλά όταν έρθει η ώρα ανάληψης (withdraw) θα βγάλετε satoshi στο πορτοφόλι σας και όχι FIAT χρήμα! 
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ TRADING

Οσο αφορά το Trade στο Binance: Βλέπουμε πως έχουμε 3 επιλογές κάτω δεξιά στην οθόνη μας για αγορά/πώληση!
LIMIT (Όριο)
Ορίστε την επιθυμητή τιμή σας, που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Επιλέξτε και το επιθημητό ποσό ,έχετε επίσης τις επιλογές να βάλετε όλο το ποσό 100% ή το 75%,50% και 25% . Στην παραπάνω εικόνα πουλάμε 0.04 BNB για τιμή 0.00149100 satoshi  και το ποσό που θα πάρουμε υπολογίζετε αυτόματα και εμφανίζετε το ποσό των  0.00005964 ΒΤC (0.58$) ! Η πουλάμε στο όριο που θέσαμε..η θέτουμε άλλο όριο τιμής! 
MARKET
Αν θέλετε να αγοράσετε σε τιμή αγοράς, επιλέξτε Market από το επόμενο μενού. 
STOP-LIMIT
Το STOP LIMIT είναι πιο προχωρημένο και σας επιτρέπει να ορίσετε τιμή που θα αγοράσει ή πουλήσει αυτόματα ή τιμή που θέλετε να σταματήσει να αγοράζει ή να πουλάει . Δεν το συνιστούμε σε νέους  στο Trading!

Eλπίζουμε να βοήθησαμε στην κατανόηση του Trading. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας στο facebook CryptoCoinZ.GR ή στο twitter @cryptocoinzgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου