Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Δωρεάν Faucet ΑirDrips - πληρώνει σε Coinbase #4

Ένα νέο faucet κυκλοφόρησε πρόσφατα το λεγόμενο AirDrips . Tι ακριβώς είναι το AirDrips και πως λειτουργεί διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω!

Καταρχάς για την εγγραφή σας στο AirDrips χρειάζεται απλά ένας επικυρωμένος λογαριασμός facebook ! Αφού συνδεθείτε δηλώστε στην επιλογή "Μy Account" την διεύθυνση email σας που χρησιμοποιείτε στο πορτοφόλι Coinbase! (δημιουργείστε έναν λογαριασμό Coinbase.com) .


Υπάρχουν 6 διαθέσιμα sites για παρακολούθηση βίντεο,παιχνίδια, ανάγνωση βιβλίων στα οποία μπορείτε να κάνετε "claim" στα παραθυράκια AirDrips που εμφανίζονται (όπως στις εικόνες παρακάτω)..και να κερδίσετε satoshi Bitcoin Cash! Τα ποσά αυτά άλλοτε είναι λιγότερα άλλοτε περισσότερα ανάλογα και με την σελίδα που επισκέπτεστε. Τα φαρμαρίσματα είναι συνήθως ανά 5 λεπτά. Τα ποσά που κερδίζετε είναι αρκετά! Σε λιγότερο από 1 ώρα  μαζεύεται το ελάχιστο 4000 satoshi ΒCH.  Είναι πολλά περισσότερα απ αυτά που κερδίζουμε στα faucets του Coinpot! Eπίσης αν προσκαλέσετε άτομα (referrals) θα κερδίζετε παραπάνω satoshi ανάλογα και με την συχνότητα "φαρμαρίσματος" των ακόλουθων μας.


Να σημειωθεί ότι το AirDrips ακόμα είναι σε beta edition αυτό σημαίνει ότι ίσως αργότερα να προστεθούν νέα sites ,είτε να αλλάξουν τα ποσά ,είτε να προστεθούν και άλλα κρυπτονομίσματα. Προς το παρών πληρώνει σε Bitcoin Cash και χρειάζεστε ένα υπόλοιπο 106.000 satoshi BCH για να κάνετε cashout  (εξαργύρωση) στην Coinbase. To AirDrips πληρώνει κάθε Τετάρτη .

Θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης όταν κάνετε Cashout το οποίο πρέπει να επιβεβαιώσετε για να πληρωθείτε στην Coinbase! To email θα σταλεί στο email που έχετε δηλώσει στο Facebook λογαριασμό σας. ΟΧΙ στο email που χρησιμοποιείτε στο Coinbase.! Εκτός και αν χρησιμοποιείτε το ίδιο! 
Προσωπικά αντιμετώπισα ένα θέμα ..Ενώ έκανα cashout δεν μου εστάλη ποτέ email επιβεβαίωσης. Το ίδιο θέμα παρατηρήθηκε και σε άλλους χρήστες του AirDrips που χρησιμοποιούσαν hotmail και yahoo. Το θέμα λύθηκε στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα τους https://www.facebook.com/airdrips/
και ζήτησα να μου σταλεί το email. Moυ απάντησαν άμεσα και επιβεβαίωσαν την πληρωμή! Από τότε δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Έχω πληρωθεί αρκετές φορές όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα.



***UPDATE***
Στο Airdrips πλέον έχει προστεθεί και επιλογή mining. Το Airdrips πληρώνει λοιπόν και πληρώνει καλά. Ο λογαριασμός μας στο Coinbase μας το επιβεβαιώνει. Κρατήστε κάποια απ τα satoshi στον λογαριασμό σας ή στείλτε τα σε κάποια άλλο wallet που χρησιμοποιήτε..τα υπόλοιπα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορά ταχύτητας GHS! CloudMining !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου