Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Tι συμβαίνει στην αγορά? Δηλώσεις ειδικών στα crypto!

Τελευταία παρατηρούμε μια από τις μεγαλύτερες "βουτιές" στο marketcap και στις τιμές των κρυπτονομισμάτων! Τι πραγματικά συμβαίνει? Διαβάστε τις απόψεις των ειδικών στο χώρο.


Ο Brian Armstrong, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του Coinbase πιστεύει ότι οι άνθρωποι ανησυχούν άσκοπα για την τρέχουσα πτώση  "Μπορεί να είναι τρομακτικό την πρώτη φορά που το βλέπεις, αλλά για εμάς που βρισκόμαστε στον κλάδο για πολλά χρόνια, είναι σαν παλιές ειδήσεις" δηλώνει.

"Όταν υπάρχει διαφημιστική εκστρατεία, οι άνθρωποι είναι παράλογα υπερβολικοί. Όταν υπάρχει απελπισία, οι άνθρωποι είναι παράλογα απαισιόδοξοι. Αυτή είναι η αλήθεια" , προσθέτοντας ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και ότι η τιμή σχετίζεται με τις συναλλαγές ανά ημέρα.

"Θέλω να σας ενθαρρύνω όλους να αγνοήσετε την τιμή των κρυπτονομισμάτων αλλά και των αποκαρδιωτικών άρθρων σχετικά με τα crypto που αναπόφευκτα θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Η δουλειά μας είναι να ανεβούμε πάνω από αυτό (την μέγιστη τιμή του BTC)  , βρίσκοντας τη δική μας πηγή κινήτρων, και να κάνουμε την καλύτερη δουλειά μας, αντίθετα από το πιστεύουν οι άλλοι άνθρωποι ", δήλωσε ο Armstrong στον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Armstrong θεωρεί ότι η τρέχουσα πτώση στην αγορά είναι ένας καλός τρόπος για να ξεπεραστούν οι αδύναμοι συμμετέχοντες. "Εξαφανίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτό για λάθος λόγους και μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πρόοδο, ενώ όλοι οι άλλοι αποστασιοποιούνται".

Συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς


Εν τω μεταξύ, ο Chris Concannon, ο πρόεδρος της Cboe Global Markets , ιδιοκτήτης του  Chicago Board Options Exchange έκανε αποθαρρυντικές δηλώσεις . Πιστεύει ότι πρέπει να ξυπνάει τη νύχτα, γιατί φοβάται τις κινήσεις της αγοράς, ιδίως σε σχέση με τα ICO  και τους κανονισμούς τους. Εάν η U.S. Securities and Exchange Commission (SEC)  αποφασίσει ότι τα ICO Tokens είναι μη καταγεγραμμένα χρεόγραφα, θα γίνουν άχρηστα, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Business Insider.

O Robert Hockett, καθηγητής οικονομικών στο Cornell University , δήλωσε στο Business Insider ότι τα crypto εξέρχονται από τη φάση "Άγρια Δύση" σε μια φάση "κανονιστικής εξέτασης". Βραχυπρόθεσμα, θα δούμε την άνοδο των κεφαλαίων αλλά μακροπρόθεσμα, θα δούμε καθαρισμό της αγοράς, σύμφωνα με τον Hockett.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου