Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Crypto Manga - Σειρά Κόμικ αφιερωμένη στα Κρυπτο

Μanga αφιερωμένο στα Crypto έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία. Οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν για τις διάφορες πτυχές των κρυπτονομισμάτων  ακολουθώντας τους χαρακτήρες σε αυτό το manga που έχει ως στόχο να είναι τόσο εκπαιδευτικό όσο και διασκεδαστικό.


Το Shonen Crypto θα δημοσιεύετε κάθε τρεις βδομάδες  δήλωσε ο δημιουργός του "Editor-in-Chief Taro" και προς το παρών το πρώτο τεύχος είναι διαθέσιμο μόνο στο διαδίκτυο.
Το πρώτο τεύχος έχει μεταφραστεί μερικώς από τα ιαπωνικά στα αγγλικά και υπάρχουν σχέδια για την παραγωγή μουσικών και μουσικών βίντεο σχετικά με τα κρυπτο με βάση αυτό το κόμικ.


Ο Taro σε συνέντευξη του στο news.bitcoin.com αναφέρει "Θέλω όλοι να γνωρίζουν για τα κρυπτονομίσματα και τις δυνατότητές τους. Πρόσφατα, αισθάνομαι ότι ο αριθμός των ενεργών χρηστών των crypto μειώνεται, και συχνά ακούω αμφιβολίες για την κρυπτογράφηση."
Αναφερόμενος στο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές απάτες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα , κατανοεί γιατί ορισμένοι άνθρωποι είναι σκεπτικοί. Ως εκ τούτου, μέσω του manga, ελπίζει να εισαγάγει σωστά τον κόσμο στα κρυπτο και την τεχνολογία γύρω απ αυτά.

shonencrypto/shonen-crypto-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου