Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

O Charlie Lee προειδοποιεί ότι το Litecoin Cash είναι απάτη!

Για όσους ασχολούνται με το κρυπτονόμισμα Litecoin σίγουρα άκουσαν την επερχόμενη άφιξη του Litecoin Cash δλδ να αποκτήσει  το δικό του fork (πιρούνι) όπως το Bitcoin πέρυσι που απέκτησε το Bitcoin Cash! To Litecoin Cash  πρόκειται για μια ταχύτερη έκδοση του Litecoin, μειώνοντας τους χρόνους συναλλαγής. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο ιδρυτής του Litecoin , Charlie Lee ,το βλέπει ως πιθανή απάτη.


Μία από τις ανησυχίες γύρω από τα κρυπτονομίσματα είναι ότι ο καθένας έχει τη δύναμη να ξεκινήσει το δικό του ψηφιακό νόμισμα και να βγάλει χρήματα από ανθρώπους με ψευδείς προθέσεις. Όταν η "φούσκα" σκάσει, κάνεις απλώς ένα καινούργιο και δεν υπάρχει κανένας νόμος για να σε σταματήσει. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο το νέο αυτό fork έχει το όνομα Litecoin, παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με τον δημιουργό του Litecoin.
Όταν το fork πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα , οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι Litecoin θα λάβουν 10 Litecoin Cash έναντι ενός Litecoin! Φυσικά, αυτό ακούγεται σαν μια αρκετά καλή συμφωνία με τους ιδιοκτήτες της Litecoin, ειδικά εκείνοι που αγόρασαν Litecoin όταν η τιμή ήταν στο χαμηλότερο. 
Η αξία του Litecoin αυξήθηκε από 3 € περίπου πριν από 12 μήνες σε ένα εντυπωσιακό 300 € το Δεκέμβριο του 2017, προτού υποχωρήσει στο επίπεδο των περίπου 183 € όπου βρίσκεται τώρα.
Κρίνωντας από τις ανακοινώσεις του δημιουργού Litecoin Charlie Lee, θα πρέπει να χειριστείτε το επερχόμενο Litecoin Cash με μεγάλη προσοχή. Ακριβώς επειδή το όνομά του περιέχει τη λέξη Litecoin αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια νόμιμη προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου